26 d'abril de 2024

La pluja no desllueix la Festa de la Candelera de Perafita

Segons fonts de l’organització es preveu que unes 2.000 persones hauran passat per la festa.

El Ter 2 de febrer de 2009 a les 17:35
Tot i la pluja es van poder celebrar la majoria d'actes previstos.
Tot i la pluja Perafita va celebrar la gran majora dels actes programats aquest cap de setmana en el marc de la Festa dela Candelera. Només les curses de diumenge a la tarda es van haver d’ajornar fins el proper 29 de març a causa de la pluja. Tot i l’amenaça de pluja molta gent es va acostar fins a Perafita per celebrar aquesta festa.

Segons fonts de l’organització es preveu que unes 2.000 persones hauran passat per Perafita des de divendres i fins dilluns, festivitat de la Candelera. El divendres es van iniciar els actes amb teatre. El dissabte al matí va tenir lloc la tercera edició de la Ruta amb cavall pel Lluçanès. En total hi van participar 40 genets, 20 dels quals van fer un circuit per xones boscoses del terme municipal al llarg de 20 quilòmetres. Els altres van fer una passejada d’un 6 quilòmetres pensada per a persones que s’iniciaven en el món del cavall.

El diumenge es va celebrar l’esmorzar, la fira de productes alimentaris artesans del Lluçanès, la benedicció de cavalls i carruatges i la cercavila pels carrers del poble, a més de les tradicionals sardanes a la plaça major.

El passant va congregar un bon nombre de públic.

Els més petits també van poder passejar-se amb poni.

Imatge d'alguns dels participants de la tercera Ruta amb cavall del Lluçanès.

Etiquetes:
Cultura