25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu posa en marxa un concurs per triar la nova bufanda oficial del club

L'entitat està aprofitant aquests dies per llençar iniciatives relacionades amb la seva imatge

elter.net 12 d'abril de 2020 a les 18:13
El concurs està obert a tothom | elter.net

L’AEC Manlleu ha engegat un concurs d’on sortirà el disseny de la nova bufanda del club. En aquesta ocasió seran els mateixos aficionats els encarregats de triar els colors, la posició de l’escut, el text, etc. El concurs s’ha engegat aquest cap de setmana i s’allargarà fins al 23 d’abril, diada de Sant Jordi, quan es decidirà quin és el disseny guanyador.


El club manlleuenc ha posat en marxa aquesta proposta a través de les seves xarxes socials, per on també ha facilitat dues vies per poder realitzar el disseny. La primera, l’enllaç d’un dissenyador online i un vídeo explicatiu de les possibilitats que ofereix aquest portal web. La segona, una plantilla per imprimir i pintar. Un cop acabat, s’ha d’enviar el disseny a través d’un missatge privat a l’Instagram o al Twitter de l’AEC Manlleu.


En poques hores el concurs ha rebut diversos dissenys, que ja ha publicat. Totes les propostes que s’enviïn tindran la possibilitat de convertir-se en la pròxima bufanda oficial del club. A més, entre tots els participants es sortejarà una bufanda.  


Lluny d’aturar la seva activitat a les xarxes socials, l’entitat està aprofitant aquests dies per llençar un seguit d’iniciatives relacionades amb la seva imatge. Un altre exemple és l’enquesta, també adreçada a l’afició, per triar els quatre valors que representen el club. Per trobar totes aquestes campanyes, us podeu adreçar a l’Instagram i el Twitter de l’AEC Manlleu.    

Etiquetes:
Esports