25 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu farà un doble programa especial el dia de Sant Jordi

Els espais començaran a les 11 i a les 17h i estaran produïts conjuntament amb la Biblioteca Municipal

Raimon Roma 21 d'abril de 2020 a les 11:17
Enguany el programa especial s'haurà de fer des dels estudis de Ràdio Manlleu | elter.net

Tot i tractar-se d'un dels dies de Sant Jordi més atípics i menys especials dels últims anys a causa del confinament, Ràdio Manlleu, com fa cada temporada, realitzarà un programa especial amb motiu de la jornada amb convidats, seccions, recomanacions i molt més.


Enguany el programa s'ha dividit en dues parts, la primera començarà a les 11h i la segona, a les 17h, i s'ha realitzat conjuntament amb la Biblioteca Municipal de Manlleu. Durant tota la jornada es realitzaran entrevistes, s'escoltarà els oients, es faran recomanacions literàries i es parlarà amb autors de llibres que s'havien de presentar a la biblioteca aquestes setmanes. A més, recuperarem fragments de "Les Veus de Manlleu" o de "Fil de contes", iniciatives de la biblioteca.


A la tarda es realitzarà un seguiment especial de la rua que es farà pels carrers de Manlleu per amenitzar la jornada de Sant Jordi, amb connexions en directe per conèixer com es desenvolupa el recorregut. Tots els oients que ho desitgin ens poden fer arribar notes de veu a través del WhatsApp de Ràdio Manlleu (608 150 309) o a través de les xarxes socials, i els emetrem i els comentarem en directe al programa. Aquestes notes d'àudio han de ser explicant quina o quines lectures heu realitzat o descobert durant aquests dies de confinament.


El programa estarà obert als oients i es sortejarà un val de 50 euros per comprar llibres


Durant tota l'estona que duri el programa, tant al matí com a la tarda, les línies telefòniques (93 851 15 00) estaran obertes a tots els oients que vulguin trucar i recomanar algun llibre a la ciutadania o explicar quina lectura han realitzat durant aquests dies de confinament. Entre tots els participants se sortejarà un val de 50 euros per comprar llibres.


Podreu seguir el programa en directe a través del 107FM o radiomanlleu.cat.

Etiquetes:
Cultura