24 d'abril de 2024

Manlleu aprova la convocatòria d'ajudes municipals adreçada a empreses, professionals i autònoms

L'objectiu és fer valdre empreses que han fet accions de dinamització empresarial i han patit una caiguda d'ingressos

elter.net 22 d'abril de 2020 a les 18:00
Per més informació cal contactar amb OPE Manlleu | elter.net

Aquest dilluns es va aprovar la convocatòria d’ajuts impulsada des de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu dins del Pla de Reactivació Municipal de Manlleu 2020 per tal d’ajudar a les empreses de Manlleu afectades per la crisi de la covid-19.


Aquesta convocatòria d’ajuts municipals dona resposta a l’objectiu de posar en valor i atorgar un reconeixement a les empreses de Manlleu que en els darrers sis mesos (a partir de l'1 d’octubre de 2019) han portat a terme accions, activitats, campanyes i inversions de dinamització empresarial i que, malgrat realitzar aquestes accions, actualment i a causa de la crisi provocada per la covid-19 han patit una caiguda d’ingressos, d’activitat i, en conseqüència, de facturació. Un cop aprovada pel consistori, el següent pas serà la seva publicació definitiva al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, que es farà en els propers dies i que marcarà el període a partir del qual es podran iniciar les sol·licituds. Els ajuts s’atorgaran fins a esgotar l’import total destinat de 255.000 euros.


A través del web www.femxarxa.cat s'informarà puntualment de tot el procediment. També podeu contactar amb el Servei d’OPE Empresa per a més informació sobre el procediment i els terminis. Els conceptes i projectes subvencionables de l’ajut són el manteniment dels locals comercials, de serveis i centres de treball amb activitat empresarial, les campanyes de promoció, de màrqueting i de difusió de les activitats empresarials del municipi, el foment de noves activitats i nous serveis de les empreses i d’inversions realitzades per dur-les a terme i la creació de nous productes o bé inversions fetes amb l’objectiu d’oferir nous productes fruït de l’adaptació de l’empresa a les noves necessitats detectades o sorgides en el moment actual.

Etiquetes:
Economia i empresa