26 d'abril de 2024

Manlleu aprova una línia d'ajuts de 375.000 euros per a famílies i empreses

Les subvencions oscil·laran entre els 300 i els mil euros

elter.net/ACN 23 d'abril de 2020 a les 10:17
Les ajudes ja es poden sol·licitar | elter.net

L'Ajuntament de Manlleu ha aprovat dues línies d'ajuts d'urgència social per a famílies i empreses afectades per la crisi de coronavirus.


En total, destinaran una partida de 375.000 euros: 120.000 per a les famílies i 255.000 per a les empreses. En el cas de les famílies, són ajuts per cobrir necessitats bàsiques. Van adreçades a afectats per ERTO, persones que s'han quedat sense feina i no tenen dret a la prestació per desocupació i que durant l'estat d'alarma se'ls ha acabat l'atur. També, per a qui treballava sense contracte i, per tant, no poden acreditar pèrdua de feina, o bé persones que han hagut d'abandonar l'activitat laboral per motius justificats. La quantitat de l'ajut variarà en funció del cas, amb un topall de mil euros.


Pel que fa a les empreses, les subvencions s'adrecen a les que en els darrers sis mesos havien dut a terme accions, activitats, campanyes i inversions de dinamització empresarial. La quantitat, en aquest cas, oscil·larà entre els 300 i els mil euros. Per més informació consulteu aquest enllaç.

Etiquetes:
Economia i empresa