25 d'abril de 2024

Aleix Prims deixa de ser l'entrenador del CP Manlleu

Una de les joies de la cantera, Roc Pujadas, tampoc continuarà al club manlleuenc

Raimon Roma 7 de maig de 2020 a les 10:04
Roc Pujadas deixa de ser jugador del club manlleuenc | CP Manlleu

Una vegada finalitzada la temporada de manera oficial, el protagonisme per molts clubs, inclòs el CP Manlleu, és els despatxos. És moment de començar a planificar la temporada 2020-2021.


Després de quedar-se amb un pam de nas per no aconseguir l'ascens a l'OK Lliga per només quatre gols de diferència amb el Mataró, el CP Manlleu masculí ha anunciat que Aleix Prims no continuarà entrenant l'equip ni seguirà vinculat al club. Fa molts anys que l'Aleix és a l'entitat manlleuenca, entrenant el primer equip, a equips de l'hoquei base i també com a jugador. Ha estat el tècnic del sènior masculí les dues darreres temporades a l'OK Lliga Plata. Ara, el destí de l'entrenador és el Tona.


Tampoc seguirà al primer equip manlleuenc el jugador Roc Pujadas. Un dels grans valors de la casa anunciava a les xarxes socials que deixava de pertànyer al CP Manlleu després de jugar-hi 14 anys. El jugador té cartell a l'OK Lliga i podria ser el seu nou destí. Al Manlleu tampoc continuarà el porter Arnau Anglas. En clau de mercat d'hoquei patins, el manlleuenc Adrià Ballart deixa el Voltregà i fitxa pel Noia, equip també de la màxima categoria estatal d'hoquei patins.

Etiquetes:
Esports