27 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu renova la columna vertebral de l'equip

Vuit dels nou futbolistes confirmats pel curs 2020-2021 han passat per les categories inferiors del club

Raimon Roma 11 de maig de 2020 a les 10:18
Isaac Aguilar, un dels jugadors que ha renovat | elter.net

Cap de setmana frenètic als despatxos del primer equip de l'AEC Manlleu, que ja ha confirmat la renovació de vuit futbolistes i la primera incorporació de cara la temporada 2020-2021.


Amb Manel Sala i Àlex Farrés com a directors d'orquestra, les primeres renovacions a anunciar-se eren les del davanter Raúl Campayo i la del migcampista Guillem Escarrabill. Dos jugadors vitals per l'equip el curs passat. El primer, màxim golejador de l'equip i segon màxim realitzador de la categoria i el segon, tot i la seva joventut, amo i senyor del mig del camp manlleuenc a partir de la seva arribada el passat hivern.


A la porteria continuarà un any més Iván González, mentre que la línia defensiva comptarà amb jugadors com Pau Franquesa, Isaac Aguilar, Joel Puntí i Miquel Vilasis "Mixi", que també han firmat el seu nou contracte. En atac, el capità Martí Soler disputarà la seva setena temporada al primer equip. És el jugador amb més cursos consecutius al sènior masculí i, curiosament, és l'únic futbolista dels anunciats que no va jugar al futbol base de l'AEC Manlleu.


El jove lateral Jaume Ginesta torna a l'AEC Manlleu


La primera incorporació pel curs 2020-2021 és la de Jaume Ginesta. El jove lateral manlleuenc de 18 anys ha finalitzat la seva etapa juvenil al Sant Andreu i tornarà a defensar els colors manlleuencs, on ja ho va fer la temporada 2018-2019, amb el juvenil, i debutant al primer equip on va aconseguir marcar fins i tot un gol a Primera Catalana.


Els manlleuencs ja estaven interessats a recuperar Ginesta l'hivern passat i ara, es fan els serveis amb el jove jugador osonenc, sent el novè futbolista confirmat per la plantilla del curs que ve. I tots amb un denominador comú: el sentiment pels colors manlleuencs.

Etiquetes:
Esports