26 d'abril de 2024

El Magic Studio CP Manlleu renova gran part de la plantilla

La pitxitxi de l'OK Lliga, María Díez, ha estat l'última en signar la renovació pel conjunt manlleuenc

elter.net 19 de maig de 2020 a les 12:02
María Díez, Ona Castellví i Anna Casarramona continuaran a l'equip | CP Manlleu

Després de proclamar-se fa uns dies, als despatxos, campiones de l'OK Lliga femenina, el Magic Studio CP Manlleu ja té la plantilla molt ben definida de cara la temporada 2020-2021 amb la renovació de vuit jugadores.

Amb l'objectiu d'aconseguir tots els títols possibles, això sí, sobre la pista, el conjunt manlleuenc aposta per la renovació de gairebé tota la plantilla. L'última en renovar ha estat María Díez 'Peke', màxima golejadora de l'OK Lliga aquesta passada temporada amb 32 gols anotats. Se suma a les continuïtats d'Anna Casarramona, Nara López, Aida Mas, Fernanda Hidalgo, Anna Bulló, Ona Castellví i Elisabet Gurri.

De la plantilla del primer equip del curs passat només queda anunciar el futur de la portera Uxue Otegi i caldrà veure si es faran alguna incorporació. Jordi Boada tornarà a encapçalar el projecte després del seu primer any al davant de l'equip, amb l'objectiu de competir per tots els títols després del mal regust de boca que ha deixat no poder acabar la temporada passada a causa de la covid-19.

Etiquetes:
Esports