24 d'abril de 2024

El CEFS Manlleu aposta pels de sempre

El club manlleuenc renova tota la plantilla de cara la temporada que ve

Raimon Roma 25 de maig de 2020 a les 11:39
Karim, abraçat per Jordi Pujol, dos dels jugadors que han renovat | CEFS Manlleu

El primer equip masculí del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu va anunciar al llarg de la setmana passada totes les renovacions de cara la pròxima temporada, on competiran novament a Divisió d'Honor.


Quan les coses funcionen val més no tocar-les i, un any més, amb l'entrenador Alberto Cárdenas al capdavant de l'equip, la directiva torna a donar confiança al bloc de futbolistes que, primer, van aconseguir l'ascens fa dues temporades i que, l'any passat, van fer un paper tan destacat a Divisió d'Honor. Zouhair Bouzakoura, Jordi Pujol, Sergi Sáez, Javi González, Èric Jiménez, Guillem Expósito, Hicham Boujdad, Moha Darla, Xavi Caniego i Karim Azhari ja han signat la seva renovació i, a més, el club ha apostat per pujar del planter els joves Sergi Vargas i Isaac Martínez. Un segon porter és la peça que falta per completar la plantilla, a excepció d'alguna possible incorporació.


La confiança del tècnic, Alberto Cárdenas i també de la directiva cap al grup de futbolistes que ja fa unes quantes temporades que estan junts és gran i una base molt important per, d'aquí uns mesos, començar novament l'exigent aventura a Divisió d'Honor.

Etiquetes:
Esports