25 d'abril de 2024

El Museu del Ter i la Biblioteca Municipal reobren les portes

L'espai museístic és obert des d'aquest dimarts i dijous ja es podrà anar a la biblioteca

elter.net 26 de maig de 2020 a les 13:06
El Museu torna a obrir | Museu del Ter

Amb l'entrada a la fase 1 de desconfinament, dos dels equipaments culturals de la ciutat de Manlleu poden tornar a reobrir les seves portes i a atendre la ciutadania després de més de dos mesos tancats.


El primer a fer-ho ha estat el Museu del Ter, que pot tornar a rebre visitants a partir d'aquest dimarts 26 de maig. Des del passat 13 de març que l'equipament està tancat encara que ha mantingut activitat especialment a través de les xarxes socials. Ara torna a obrir les portes pel públic en general sempre que sigui individual, en grup familiar o amb visita lliure. El Museu estarà obert de dimarts a diumenge de 10 a 14h i han pres i prendran totes les mesures de seguretat necessàries per assegurar que la visita es faci amb la màxima seguretat possible.


D'altra banda, la Biblioteca Municipal de Manlleu obrirà novament aquest dijous 28 de maig. Amb noves normes de seguretat i d'higiene, l'entrada a la biblioteca serà bastant restringit i només per aquelles persones que hagin demanat cita prèvia i que vulguin fer préstec de llibres o documents. Per retornar documents, l'equipament ha habilitat una bústia a la porta d'entrada per poder-los tornar sense accedir a l'espai.

Etiquetes:
Cultura