25 d'abril de 2024

El ManlleuActua anul·la la seva quarta edició

El confinament i el tancament dels centres educatius en fan impossible la celebració

elter.net 30 de maig de 2020 a les 13:47
Imatge d'edicions passades del ManlleuActua | elter.net

El pròxim 6 de juny les escoles, instituts i tallers de teatre s'havien d'omplir, per quarta vegada, dels espectacles creats per i per a joves i infants.


A més, enguany, per primera vegada, el ManlleuActua havia aconseguit la participació del total d'escoles i instituts del municipi. Malgrat això, a causa del confinament i el tancament dels centres educatius, l'organització ha decidit suspendre la programació que estava prevista pel dissabte que ve.


En les edicions passades el ManlleuActua ha portat espectacles creats per escoles de teatre de Torelló, Vic, Mataró, Martorell, Girona, Granollers i Manlleu. També ha ofert espectacles, no només el dia de la celebració, sinó també durant els dies previs, amb iniciatives com l'intercanvi d'obres, on alumnes de cada escola representen un espectacle per als infants d'altres centres.


Tot i no poder celebrar la jornada dedicada al teatre, el ManlleuActua ha obert una proposta a través de les xarxes. L'organització convida a tothom a enviar un vídeo explicant què troben a faltar del teatre durant aquests mesos de restriccions. Els vídeos es poden enviar a l'adreça manlleuactua@gmail.com, i aquests es penjaran de l'1 al 7 de juny a les xarxes socials del ManlleuActua.

Etiquetes:
Cultura