26 d'abril de 2024

Torna la programació habitual a Ràdio Manlleu

Els col·laboradors i les col·laboradores tornaran a realitzar uns programes que s'allargaran durant el mes de juliol

elter.net 3 de juny de 2020 a les 11:25
Els programes tornen al seu horari habitual | elter.net

Després de gairebé tres mesos sense programes temàtics, Ràdio Manlleu comença aquest dimecres a emetre en directe els espais radiofònics que formen part de la graella de la temporada.


La crisi de la covid 19 va obligar la ràdio a aturar gairebé tota la programació, només oferint als i les oients un espai de mitja hora diari, l’informatiu “Manlleu al dia”, per informar, sobretot, de l’última hora del coronavirus. Ara, gairebé tres mesos després, els col·laboradors i les col·laboradores de la casa s’aniran reincorporant per realitzar els seus programes en directe. El primer a fer-ho serà el programa musical “Come Together”, aquest dimecres a les 21h amb Amadeu Boixet.


Cada any, la temporada a Ràdio Manlleu finalitza el 24 de juny, però enguany s’allargarà fins a finals de juliol. La majoria de programes continuaran fent ràdio, encara que alguns prefereixen, a causa de la situació, reincorporar-se al setembre per iniciar la temporada 2020-2021. Ràdio Manlleu oferirà també continguts de La Xarxa durant tot l’estiu i cada dia es continuarà informant de l’última hora de la ciutat a “Manlleu al dia” (19h).

Etiquetes:
Societat