25 d'abril de 2024

La Fes-te Jove 2020 se celebrarà sense el Cantabars i amb el Gran Bingo com a esdeveniment estrella

L'organització manté la festa entre el 7 i el 16 d'agost i hauran de readaptar la majoria d'actes

Raimon Roma 4 de juny de 2020 a les 12:43
El Bingo serà l'esdeveniment estrella de la Fes-te Jove 2020 | elter.net

La Fes-te Jove Manlleu 2020 se celebrarà. L'organització ha emès un comunicat assegurant que la festivitat es manté entre el 7 i el 16 d'agost però que s'hauran de readaptar la majoria d'actes per la situació que es preveu a principis d'agost a causa del coronavirus.


L'acte estrella de Fes-te Jove, el Cantabars, no es farà. Cada any s'apleguen milers de persones en aquesta rua, que dona el tret de sortida a 10 dies de festa, però enguany, a causa de la covid-19, no es podrà celebrar. Tampoc una altra rua multitudinària com és l'enterrament de la bóta. Fes-te Jove haurà de repensar com realitzar les nombroses activitats que preparen i asseguren que en moltes d'elles s'haurà de fer una inscripció prèvia per complir amb les mesures de seguretat i tenir una previsió d'assistència. 


El Gran Bingo de Fes-te Jove, plat fort de les festes


Sense el Cantabars, l'organització aposta pel Gran Bingo de Fes-te Jove com l'estrella dels deu dies de festa. Cada any l'esdeveniment aplega centenars de manlleuencs i de manlleuenques a l'Embarcador del Ter. Aquest any, d'entrada, l'acte canviarà de dia i es farà el dissabte 8 d'agost i no el dilluns, com succeïa any rere any. Literalment, asseguren que serà "la millor nit de l'estiu", sense avançar més esdeveniments.


Es vendran igualment les samarretes commemoratives i s'habilitarà un espai propi vora el riu


Fes-te Jove ha decidit tirar endavant la tradicional venda de samarretes. Encara que aquestes s'utilitzen principalment a la rua de Cantabars, enguany es realitzaran igualment amb un disseny que sortirà a través d'un concurs que encara està actiu. A més, Fes-te Jove ha anunciat que tindran un espai propi a la vora del riu, on es realitzaran la majoria d'actes i que ha de servir, asseguren, com a "punt neuràlgic de la festa autoorganitzada del jovent manlleuenc".

Etiquetes:
Societat