25 d'abril de 2024

Torna a obrir la piscina coberta municipal

Es pot accedir amb cita prèvia, l'aforament serà limitat i s'hauran de seguir les mesures d'higiene i seguretat

elter.net 8 de juny de 2020 a les 12:23
La piscina tornarà a obrir dilluns | elter.net

Els equipaments municipals de Manlleu continuen avançant en les seves reobertures i aquest dilluns, 8 de juny, ha obert de nou la piscina coberta municipal.


Els abonats poden tornar a nedar, això sí, sempre que demanin cita prèvia al telèfon 93 851 13 55. L’aforament serà limitat, només estarà permès el bany lliure, no es fan activitats dirigides i caldrà seguir les mesures de seguretat i higiene marcades. El protocol s’ha redactat i ideat els darrers dies amb l’objectiu de garantir la seguretat a les persones usuàries i també als treballadors i a les treballadores de la instal·lació.


L’horari d’obertura de la piscina coberta és l’habitual, de dilluns a divendres de 7 a 22h i els dissabtes de 9 a 15h. L’aforament és limitat i es donaran cites per hores i, en els pròxims dies, també es podrà demanar l’accés a través de la pàgina web municipal.


Com es podrà accedir a la piscina coberta municipal?


Les reserves es podran realitzar 24h abans de l’ús i només es podrà anar una hora al dia. Serà obligatori desinfectar-se les mans i el calçat a l’arribar i a les instal·lacions s’haurà d’accedir amb mascareta. Permanentment es desinfectaran els vestidors i l’ús de les dutxes no està permès.


A dins el recinte de la piscina, serà obligatori fer-se una dutxa abans del bany i hi haurà un màxim de dues persones per carril. Des de la piscina recalquen que pel correcte funcionament del servei és imprescindible seguir aquestes mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

Etiquetes:
Esports