26 d'abril de 2024

El MAB Manlleu engega la campanya «Sortim del niu»

Es repartiran premis entre totes les compres per ajudar a reactivar el comerç de la ciutat

elter.net 8 de juny de 2020 a les 12:55
Per participar cal comprar en establiments adherits al MAB | elter.net

Els establiments comercials de Manlleu van recuperant la normalitat a mesura que s’avança en les fases de desconfinament i el Manlleu Associació de Botiguers posa en marxa la campanya “Sortim del niu”.


L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar al comerç local en aquesta crisi sanitària generada per la covid 19 amb premis per a tots els clients. Entre totes les persones que comprin a comerços associats al MAB Manlleu es sortejaran dos àpats per a dues persones a un restaurant associat. També, 25 vals de compra de 20 euros i 1.000 minuts d’aparcament repartits en 50 premis de 20 euros, que es carregaran al moneder MAB, per aparcar a la zona blava de la ciutat.


Per participar en aquesta campanya només caldrà escriure el nom i el telèfon als tiquets de compra i dipositar-los a les urnes repartides pels comerços associats al Manlleu Associació de Botiguers. En el marc de la campanya “Sortim del niu”, en alguns establiments hi ha nius fets a mà com a elements de decoració, sigui a les façanes o als aparadors dels comerços. La campanya finalitza el pròxim 30 de juny.

Etiquetes:
Societat