26 d'abril de 2024

L'adequació dels accessos completa la construcció de la zona esportiva de Santa Eugènia

Amb els diners del fons es deixarà tota la zona 'gairebé completada'.

El Ter 3 de febrer de 2009 a les 20:38
Imatge d'arxiu de Santa Eugènia de Berga.
Santa Eugènia de Berga donarà per tancada l'actuació a la zona esportiva municipal amb l'adequació i millora dels accessos a aquest nucli. El cost d'aquesta actuació serà d'uns 332.000 euros finançats amb el Fons Estatal Inversió Local (FEIL).

Les obres es faran paral·lelament a les obres d'adequació del camp de futbol que inclouen la instal·lació de gespa artificial i els tancaments de l'equipament que així quedarà 'preparat per al segle XXI', segons l'alcaldessa del municipi Filo Tió. L'alcaldessa diu que amb aquesta actuació es podran donar per acabades les principals inversions en aquesta zona que quedarà 'bastant completa'.

Entre d'altres, les actuacions per adequar serviran bàsicament per 'facilitar els accessos' a la zona esportiva amb la seva pavimentació i condicionament dels vials d'accés. L'alcaldessa admet que sense l'arribada dels diners del fons aquesta inversió 'probablement ara no l'haguéssim fet' tot i que aquest era projecte que tenien 'al cap'. Amb els diners del fons es deixarà tota la zona 'gairebé completada'.

Tió confia que les obres les pugui fer una empresa de la pròpia comarca. L'alcaldessa assegura que el fet que les obres les puguin fer directament empreses del municipi és més difícil perquè són obres com asfaltat que requereixen d'una 'certa especificitat' i que la contractació està regida per unes normes generals.

Les obres d'instal·lació de la gespa artificial del camp de futbol que s'inclouen dins del pressupost municipal vigent també començaran en breu. Aquesta setmana l'Ajuntament ha adjudicat les obres a una Unió Temporal d'Empreses (UTE) que porta per nom Coir-Opsa. Si els terminis legals es compleixen les previsions de l'Ajuntament es que l'obra comenci aquest febrer i tingui una durada màxima de 60 dies.
Etiquetes: