26 d'abril de 2024

Ja estan obertes les inscripcions dels casals d'estiu organitzats per l'Ajuntament

Es realitzaran activitats d'oci, aventura i artístiques destinades a infants d'entre 3 i 12 anys

elter.net 8 de juny de 2020 a les 17:15
Els dos casals d'estiu obriran durant tot el mes de juliol | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu, amb la col·laboració de les empreses Anigami i Quiràlia, han encetat el període d'inscripcions als dos casals d’estiu que oferiran durant tot el mes de juliol.


El primer en qüestió porta per títol “Un estiu de canvi” i va destinat a infants d’entre 3 i 8 anys, que cursin entre P3 i 2n de primària. Es realitzaran activitats d’oci, aventura i artístiques a l’Institut Antoni Pous, en horari de 9 a 13h. Durant un mes, del 29 de juny al 31 de juliol, els nens i les nenes manlleuenques s’endinsaran i descobriran un element de l’univers a través de tallers, treballs manuals i jocs sempre amb un rerefons sostenible i respectuós amb el planeta. Per formular la inscripció o obtenir més informació, cal trucar al 93 851 48 55.


D’altra banda, a l’Institut del Ter, els infants d’entre 8 i 12 anys, de 3r a 6è de primària, podran gaudir del casal “Farem la volta al món!”, amb activitats d’aventura, arts plàstiques, esports i, entre d’altres, creixement personal, en una activitat que també s’allargarà del 29 de juny al 31 de juliol. Els interessats en apuntar-se poden fer-ho a través del telèfon 93 744 72 95.

Etiquetes:
Societat