27 d'abril de 2024

Els clubs esportius de Manlleu tornen a realitzar entrenaments

Alguns equips de la ciutat s'han retrobat i entrenat respectant les mesures de seguretat

elter.net 9 de juny de 2020 a les 16:15
Al pavelló ja hi ha activitat | CP Manlleu

A la fase 2 està permès, pels esportistes no professionals federats, realitzar sessions d’entrenaments sempre que es mantingui la distància de seguretat, hi hagi un màxim de 14 persones i no s’utilitzin els vestidors.


Sota aquestes premisses, aquesta setmana alguns equips del CP Manlleu o del CEFS Manlleu han començat a realitzar alguns entrenaments per recuperar sensacions, retrobar-se amb els companys d’equip i tancar la temporada 2019-2020, segurament la més estranya dels últims anys. En hoquei patins, el club manlleuenc ja va publicar dues fotografies a les xarxes socials mostrant els primers entrenaments, mentre que el club de futbol sala també ho faran ben aviat, ja amb la ment posada en la pròxima campanya.


El camp de futbol, per exemple, tornarà a obrir les portes ben aviat. Especialment pels campus d'estiu organitzats per aquest pròxim mes de juliol. A partir de la setmana que ve, concretament del dilluns dia 15 de juny, amb la més que possible entrada a la fase 3 de desconfinament, seran 20 els esportistes federats no professionals que podran trobar-se, encara que mantenint les distàncies de seguretat i sense la possibilitat d’utilitzar els vestidors. Aquests romandran tancats tant al camp de futbol com al pavelló.

Etiquetes:
Esports