24 d'abril de 2024

Dani Rifà, conegut com a «Tremendu», es farà càrrec de l'Embarcador del Ter

És l'antic gestor de la Guingueta de Roda de Ter i oferirà una carta de bar restaurant i una àmplia oferta cultural

elter.net 11 de juny de 2020 a les 15:34
Dani Rifà, davant l'Embarcador del Ter | elter.net

L’Embarcador del Ter ja té nou gestor. Es tracta de Dani Rifà, antic propietari de la Guingueta de Roda de Ter i conegut popularment en el món musical com a “Tremendu”.


L’Ajuntament de Manlleu ha adjudicat la gestió de l’espai aquest dijous a Dani Rifà, que preveu obrir l’espai el pròxim dilluns 15 de juny. Eren quatre les propostes finalistes per aconseguir la gestió de l’Embarcador, i finalment l’exgestor de la Guingueta de Roda se’n farà càrrec. La proposta és donar continuïtat a l’oferta de gestió cultural que realitzava el Grup de Defensa del Ter i, Rifà, admetia que està obert a col·laborar amb el GDT, que finalment no es va presentar al concurs.


Les propostes que han portat el projecte de Dani Rifà a guanyar el concurs ha estat la carta de sopars amb plats freds, brasa, amanides, cerveses artesanals o embotits entre d’altres, que s’oferiran a l’Embarcador, juntament amb l’ampli ventall d’artistes de renom dins del món musical que oferiran concerts.


Es manté l’aposta pel comerç  i els productes de proximitat


L’oferta gastronòmica inclourà divertiments com la sopa de meló, el paté d’albergínia amb tomàquet i anxoves, el de moniato amb tomàquet i formatge de cabra, o bé el iogurt de menta, de postres. A la carta de l’Embarcador del Ter s’hi han inclòs  productes locals  de Can Cerilles, del Forn de Sant Roc i les cerveses artesanes locals de Pilster i Gourmetic, però també s’hi podran tastar productes d’Osona com Serradet de Barneres, Formatges Riudavets i Oli del Tròs, entre d’altres. L’oferta gastronòmica es complementarà, els dies de més afluència, amb una Food truck de pizzes i una de creps.


Concerts programats per aquest estiu


L’aposta per la cultura i l’espectacle a l’Embarcador era un requisit indispensable per optar a la gestió de l’espai i ja hi ha concerts programats. Aquest mes de juny actuaran ‘Leonmanso’ (19), ‘Canela’N’Drama’ (26) i Joan Garriga (27). Pel juliol, actuarà Cris Juanico, ‘Pelat i Pelut’ o ‘F.J Sebastian’.


Donat l’estat  d’alarma actual decretat pel Govern les activitats i serveis programats es regiran rigorosament per  aquelles  normatives d’higiene, seguretat i  distanciament  social fixades a cada moment, i  se suspendran únicament aquelles que per seguretat es consideri necessari, però prioritàriament s’intentarà dur a terme  les activitats.


L’embarcador del Ter obrirà del 15 de juny  al  12 de setembre, i la concessió de l’espai és  podrà prorrogar, si ambdues parts ho veuen bé, durant 3 estius. L’horari d’obertura serà de les 4 de la tarda a les 12 de la nit els diumenges, dilluns, dimarts, dimecres i dijous, i els divendres i dissabtes fins a les 2 de la matinada. Els dissabtes i diumenges també obrirà el servei de bar als matins i als migdies, complementant l’oferta amb Food Trucks de creps i pizzes.

Etiquetes:
Societat