26 d'abril de 2024

Manlleu es prepara per a un estiu ple d'activitats per a nens i nenes

Gairebé una vintena d'entitats de la ciutat preparen accions per a infants de la ciutat

elter.net 12 de juny de 2020 a les 09:46
Més d'una vintena d'ofertes per aquest estiu a Manlleu | elter.net

Les entitats i les empreses de la ciutat es preparen, després d’uns últims mesos molt complicats, per afrontar l’estiu amb un seguit d’ofertes lúdiques i educatives per a infants d’entre 3 i 12 anys, encara que algunes de les activitats també són per joves d’edats més avançades.


Idiomes, esports, colònies, música i educació són protagonistes en més d’una vintena d’ofertes per gaudir de l’estiu. Totes aquestes van dirigides a infants d’entre 3 i 12 anys i per a més informació i consulta de preus cal adreçar-se a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’edifici de Can Puget, o trucant al 93 851 50 22.


Idiomes i educació


A centres com ‘Little London Academy’ i ‘English is Cool’ es pot aprofitar l’estiu per millorar els idiomes, mentre que a El Carme, l’escola Quatre Vents, Casals-Gràcia i a l’escola Pompeu Fabra també tindran les portes obertes fins al setembre per realitzar casals d’estiu.


Esports


L’oferta esportiva per a infants també és àmplia per aquest estiu. El Club Tennis Manlleu, el Grup Excursionista Manlleu, el CB Manlleu, l’AEC Manlleu i el CEFS Manlleu també organitzen activitats a les seves respectives instal·lacions, com porten realitzant des d’anys enrere.


Colònies d’estiu


Altres entitats, com el centre L’Estímul, preparen estades de fins a una setmana. Realitzaran activitats amb cavalls i gossos, integració sensorial o esports d’aventura, entre d’altres. La natura i els animals seran els principals punts d’atracció de les colònies organitzades pel centre.


Música i cultura


La Biblioteca Municipal obrirà per als infants un taller de creativitat lectora anomenat “Laboratori de paraules, imatges i sons”, on els llibres seran el principal focus d’atenció. D’altra banda, l’escola Off-Broadway i l’escola de dansa Maria Cinta oferiran, respectivament, activitats de cant i de ball per a tots i totes les nenes que es vulguin apuntar.

Etiquetes:
Societat