26 d'abril de 2024

Gerard Farrés confirma que correrà al Dakar 2021

El pilot de Manlleu hi participarà per tercera vegada sobre un «buggy»

Raimon Roma 15 de juny de 2020 a les 11:14
Farrés tornarà a participar al Ral·li Dakar

Gerard Farrés va confirmar divendres passat, al programa ‘107 Esports’ de Ràdio Manlleu que participarà, amb el seu buggy, a la pròxima edició del Ral·li Dakar que es disputarà del 3 al 15 de gener a l’Arabia Saudí.


Serà el tercer any consecutiu que Farrés participa en el ral·li més famós i exigent del món amb un buggy. En el seu primer any, el manlleuenc va finalitzar segon i aquest passat 2020, va ser onzè. “L’equip ens ha confirmat que formarem part de la seva estructura per aquest pròxim Dakar. Falta veure quin patrocini tindrem, però confien amb nosaltres per la bona feina que hem fet els últims dos anys”, destacava Gerard Farrés a Ràdio Manlleu.


Si les coses no es torcen, el pilot participarà per catorzena vegada al Ral·li Dakar. Abans, però, té altres reptes. Si la situació sanitària global ho permet, Gerard Farrés participarà en el Ral·li de Polònia, al mes de setembre i al Ral·li del Marroc a l’octubre. Les dues competicions serviran de preparació de cara al gran objectiu de l’any, que és el Dakar.

Etiquetes:
Esports