25 d'abril de 2024

El Manlleu Film Festival no se celebrarà

L'organització obrirà una convocatòria extraordinària per premiar curtmetratges afectats per la crisi de la covid-19

Raimon Roma 17 de juny de 2020 a les 16:29
L'única projecció es farà l'11 de juliol a l'exterior del Museu del Ter | elter.net

La crisi sanitària de la covid-19 ha provocat que la 18a edició del Manlleu Film Festival no es pugui celebrar aquest pròxim mes de juliol. No obstant això, l’organització ha obert una convocatòria extraordinària dels premis amb l’objectiu d’ajudar curtmetratges afectats per la crisi.


Al juliol s’havia de celebrar a Manlleu la 18a edició del festival, que finalment no es farà. L’organització ha decidit suspendre l’edició d’enguany per la situació sanitària global, però enguany centrarà els seus esforços a ajudar aquells projectes audiovisuals que s’han vist afectats per la covid-19. Es tracta d’uns premis especials per a projectes de curtmetratges d’entre 5 i 30 minuts que es trobin en la fase de preproducció o producció i que s’hagin vist perjudicats per la crisi actual. La dotació econòmica pels guanyadors serà de 8.000€ i es podran presentar els treballs entre l’1 de juliol i el 15 de setembre.


Les categories seran ‘nacional’ i ‘internacional’ i les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web www.manlleufilmfestival.com.


El director del festival, Èric Motjer, declara a la pàgina web de l’entitat que “el Manlleu Film Festival és un festival públic” i que té “una singularitat que volem fer prevaldre en aquests moments tan complexos per donar suport a la indústria del curtmetratge i a directors i directores que permeten que, any rere any, el festival pugui nodrir-se de les seves obres”. 


L’11 de juliol es presentarà la convocatòria al Museu del Ter


Tot i que enguany no se celebrarà el Manlleu Film Festival, el pròxim 11 de juliol, a l’exterior del Museu del Ter, a la Plaça de les Dones del Ter, es presentarà i s’explicarà aquesta convocatòria extraordinària i es projectarà el film ‘O que arde’, d’Oliver Laze.

Etiquetes:
Cultura