27 d'abril de 2024

El Museu del Ter torna a oferir activitats els diumenges

La primera sortida serà a la colònia de Borgonyà i l'aforament estarà limitat a 10 persones

elter.net 18 de juny de 2020 a les 16:37
La primera sortida es farà a la colònia de Borgonyà | Museu del Ter

Aquest pròxim diumenge, 21 de juny, el Museu del Ter tornarà a oferir l’activitat “Diumenges a la vora del Ter”, que va aturar a causa del confinament i les mesures de prevenció davant la covid-19.


Per tornar a l’activitat, diumenge es visitarà la colònia de Borgonyà, una sortida que es farà cada tercer diumenge de mes. Els altres tres diumenges, es visitarà la colònia Rusiñol de Manlleu, es farà la jornada d’observació d’ocells de riu i s’investigarà la salut del riu Ter en el seu pas per la ciutat manlleuenca. Per tornar a oferir aquestes activitats, des del Museu del Ter han posat un seguit de condicions de seguretat. Primer de tot, l’aforament estarà limitat a 10 persones i s’haurà de fer una reserva prèvia. Serà obligatori l’ús de mascaretes, les mans s’hauran de rentar sovint amb gel hidroalcohòlic i els pagaments es realitzaran amb targeta.


L’entitat també ha anunciat que en funció de l’evolució de la “desescalada” i les noves normatives definides per les autoritats sanitàries, es podrà ampliar l’aforament i modificar les condicions amb el pas de les setmanes.

Etiquetes:
Cultura