26 d'abril de 2024

Un Sant Joan adaptat a la nova normalitat

El 23 de juny es farà la rebuda de la Flama del Canigó

elter.net 21 de juny de 2020 a les 10:11
L'Ajuntament de Manlleu trasllada un seguit de recomanacions per evitar accidents i possibles contagis | elter.net

Per aquestes dates, prèvies a la revetlla de Sant Joan, és costum que l’Ajuntament de Manlleu traslladi un seguit de recomanacions a la ciutadania per evitar els accidents ocasionats per un mal ús del material pirotècnic. Enguany, a més, a aquesta llista de mesures s’hi sumen els consells per celebrar la revetlla i alhora evitar possibles contagis de la COVID-19.


L’Ajuntament de Manlleu recorda que aquest any la revetlla de Sant Joan s’ha de celebrar en grups reduïts, que s’ha de mantenir la distància física de dos metres entre les persones, també evitar compartir menjar i estris a l’hora dels àpats i la importància de rentar-se sovint les mans amb aigua i sabó. A més, s’adverteix de la perillositat d’utilitzar material pirotècnic, si s’ha fet servir el gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans.


Pel que fa a l’hora de comprar i manipular el material pirotècnic, es recomana fer-ho sempre amb cura: no subjectar-lo amb les mans quan s’encén, no guardar els petards a les butxaques i llegir bé les instruccions de cada article. També s’aconsella fer la compra dels petards on-line, d’aquesta manera s’eviten les aglomeracions en el punt de venda.


Aprofitant aquest comunicat, l’ajuntament també ha recordat que el 23 de juny a les 18:30 h es farà la rebuda de la Flama del Canigó a la plaça i l’encesa de la foguera a la plaça Fra Bernadí.

Etiquetes:
Societat