25 d'abril de 2024

El Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu arriba a la 10a edició

Paral·lelament es podrà visitar l'exposició «Just for You», centrada en la història i els protagonistes de la mostra

elter.net 23 de juny de 2020 a les 10:55
El cinema a la fresca acull desenes d'espectadors als jardins de Can Puget | elter.net

Els Jardins de Can Puget acolliran, cada dimecres de juliol, sessions de cinema i sopars a l’aire lliure amb motiu de la 10a edició del Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu.


La mostra de cinema se celebrarà de l’1 al 29 de juliol, amb la projecció de pel·lícules com Border, Los Miserables, Train to Busan o The Florida Project. Són alguns dels títols que es projectaran en el desè aniversari de la mostra cinematogràfica per excel·lència de cada estiu a Manlleu, amb un format consolidat, íntim i estiuenc als jardins de Can Puget.


A partir d’aquest dimecres, 24 de juny, s’habilitarà la pàgina web www.entradesmanlleu.cat per comprar les entrades de manera anticipada, una opció recomanable per millorar la previsió d’aforament del festival. Les sessions de cinema començaran a les 22h tots els dimecres de juliol i a les 20h, les empreses Sambucus i Pilster oferiran un sopar per a tots i totes les assistents.


‘Just for You’, 10 anys de cinema a la fresca a Manlleu


Paral·lelament a les sessions de cinema a la fresca, enguany, del 2 de juliol al 16 d’agost, es podrà visitar a la sala d’exposicions de Can Puget l’exposició ‘Just for You, 10 anys de Festival Cinema a la Fresca’.


Amb motiu de la 10a edició del Festival Cinema a la Fresca de Manlleu s'ha programat una exposició commemorativa d'aquesta activitat cultural del municipi. La mostra és un repàs de totes les edicions d’aquest festival, del qual destaquen el cartell, les pel·lícules que s’han projectat al llarg dels anys, els sopars temàtics o els concerts, entre d’altres. Però, sobretot, es posa en relleu les persones que fan possible el festival.


Aquest va començar d'una manera molt pròpia, amb un grup d’amics fent una cervesa al Brindis, el bar de tota la vida. Va ser allà on va sorgir la idea de compartir la seva passió, el cinema, amb tot el poble. Aquesta voluntat de compartir és clau, també, per gaudir d’un festival sense premis ni trofeus però que és “tota una festa”, tal com destaquen els organitzadors.


L’exposició ‘Just for You’ es podrà visitar de dijous a diumenge de 18 a 20h.

Etiquetes:
Cultura