24 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu penja la bandera LGTBI a la façana

Aquest diumenge se celebra el Dia Internacional de l'orgull LGTBI

elter.net 26 de juny de 2020 a les 16:05
La bandera LGTBI i l'estelada, a la façana de l'Ajuntament | CUP Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu llueix des d'aquest divendres una bandera de l'arc de Sant Martí per reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI. La insígnia s'ha col·locat per commemorar el Dia Internacional de l'orgull LGTBI que se celebra aquest diumenge arreu del món per reivindicar tolerància i igualtat amb el col·lectiu.


La bandera es penja cada any a la façana de l’Ajuntament amb motiu del Dia de l’orgull LGTBI i oneja al costat de l’estelada.


Accions a Manlleu per commemorar el Dia de l’orgull LGTBI


A més a més de penjar la bandera de l’arc de Sant Martí a la façana de l’Ajuntament, a Manlleu es realitzen diverses activitats per commemorar el Dia de l’orgull.


Amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del barri de Vilamirosa s’han pintat dos bancs del parc del carrer amb els colors de l’arc de Sant Martí. A més, al Mercat Municipal es pot visitar l’exposició ‘Proud to be’, que compta amb fotografies realitzades a la comunitat LGTBI i sobre la diversitat sexual i afectiva d’Eulàlia Montaner. A més, el pròxim dimarts, el ple s’adherirà a la declaració institucional del dia internacional de l’orgull LGTBI del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Etiquetes:
Societat