25 d'abril de 2024

Cinema, cultura, música i Festa Major: Aquest estiu, «Viu Manlleu!»

La ciutat prepara dos mesos d'activitats i de reactivació social, cultural i comercial del municipi

Raimon Roma 26 de juny de 2020 a les 17:19
Les activitats en petit format seran protagonistes a Manlleu els mesos de juliol i agost | elter.net

Manlleu es prepara per viure un estiu diferent. La crisi sanitària de la covid-19 ha obligat a repensar les activitats per aquests pròxims mesos de juliol i agost, on a la ciutat es donarà un gran protagonisme a la cultura amb la Festa Major com a punt àlgid de les pròximes setmanes.


S’ha preparat una gran oferta cultural, d’oci i festiva per a tota la ciutadania. A partir del pròxim dimecres, 1 de juliol, comencen vuit setmanes amb activitats gairebé cada dia repartides en diferents espais i equipaments municipals de Manlleu. El primer esdeveniment a començar serà el Festival de Cinema a la Fresca, que s’allargarà fins al 29 de juliol. Tots els dimecres, es projectaran pel·lícules als jardins de Can Puget i a la sala d’exposicions es podrà veure “Just for You”, una exposició que repassa la trajectòria del festival en els seus deu anys de vida.


Els dijous 16, 23 i 30 de juliol, també als jardins de Can Puget, la Biblioteca oferirà ‘Clubs de lectura’ amb presentacions dels llibres de Xavier Bosch, Juan Antonio Oliva i Stephanie Kremser i parlant de literatura, el 23 de juliol, a la plaça Fra Bernadí, ‘Dia del llibre i la rosa’ amb concert a la fresca de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.


Música i vermuts artístics els caps de setmana


Tots els dissabtes i els diumenges de juliol la música serà protagonista a Manlleu. Els dissabtes, a la plaça, concerts musicals i els diumenges, vermuts artístics amb espectacles en petit format.


La màgia, el circ i l’animació també tindran el seu espai els divendres 3, 10, 17 i 24 de juliol a diferents zones a l’aire lliure de Manlleu i, en aquests mateixos dies, dansa a la fresca amb representacions a càrrec de l’Escola de Música Liceu & Off Broadway i l’Escola de Dansa Maria Cinta. El divendres 17 de juliol es farà el ‘Manlleu porta cua’, amb un piano al Passeig del Ter que el podrà tocar tothom qui ho desitgi.


Tot plegat amenitzat amb l’oferta gastronòmica i comercial de la ciutat, que organitzarà activitats durant tot el juliol i agost.


Festa Major, Fes-te Jove i les Festes del barri de Gràcia per tancar l’estiu a Manlleu


Ja fa unes setmanes que des de l’Ajuntament es treballa per repensar les activitats festives al municipi i com cada any, se celebrarà la Festa Major (del 12 al 16 d’agost), la Fes-te Jove (del 7 al 16 d’agost) i les Festes del barri de Gràcia (del 20 al 23 d’agost).


Les organitzacions estan treballant per oferir activitats de tot tipus i per a tots els públics sempre respectant les mesures d’higiene i seguretat marcades per les autoritats sanitàries. S’habilitaran diversos punts i espais a Manlleu per realitzar els esdeveniments programats i perquè la ciutadania gaudeixi de l’estiu i de l’oferta cultural, musical i d’oci a la ciutat.

Etiquetes:
Cultura