25 d'abril de 2024

Paula Valls, cap de cartell del Festival d'Estiu del monestir de Sant Pere de Casserres

Serà el segon concert de la manlleuenca després del confinament

ACN/elter.net 30 de juny de 2020 a les 09:58
Paula Valls actuarà l'11 de juliol a Casserres | elter.net

L'imponent monestir benedictí del segle XI de Sant Pere de Casserres (Masies de Roda), una joia del romànic única a Osona, acollirà com cada any el Festival d'Estiu que se celebra durant el mes de juliol i la manlleuenca Paula Valls en serà cap de cartell.


Al costat de Clara Peya, l’artista de Manlleu serà el nom més destacat de l’esdeveniment, que té l'objectiu de donar visibilitat a la dona en el món de la cultura. Les restriccions sanitàries per la covid-19 finalment no seran cap impediment, tot i que s'ha buscat la manera d'adaptar-s'hi. En aquest sentit, s'ha limitat l'aforament a 130 cadires, en lloc de 300, que estaran situades a un metre i mig de distància i també es demana a tothom que porti mascareta.


Tot i que amb menys persones de públic, l'essència del Festival d'Estiu de Sant Pere de Casserres es manté, ha explicat la consellera de Cultura del Consell Comarcal d'Osona, Núria Arau. Això significa que els concerts es podran celebrar a l'interior de l'església, "mantenint una sonoritat perfecta", i guardant les mesures de seguretat. Es tracta del primer festival que tindrà lloc a la comarca d'Osona després de la crisi sanitària i Paula Valls actuarà el pròxim 11 de juliol. Serà el segon concert que oferirà la manlleuenca després del confinament, ja que el 4 de juliol pujarà a l’escenari del Teatre Nacional de Catalunya amb motiu del Festival Cruïlla XXS.

Etiquetes:
Cultura