24 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu comença la programació d'estiu

Durant el mes de juliol es dona continuïtat a alguns programes de la casa i s'incorporen produccions de «La Xarxa»

elter.net 1 de juliol de 2020 a les 17:47
Els programes en directe segueixen totes les mesures de seguretat | elter.net

Cada any, per Sant Joan, Ràdio Manlleu tanca la programació radiofònica pròpia fins al pròxim mes de setembre però enguany, a causa de l’aturada per la covid-19, alguns programes continuaran en antena fins a finals de juliol.


Ràdio Manlleu presenta la nova graella d’estiu, protagonitzada per produccions pròpies, programes realitzats per altres emissores adherides a “La Xarxa” i, a l’agost, programació especial amb motiu de la Festa Major i “Viu Manlleu!”. Durant el juliol, els dilluns es manté el programa d’actualitat futbolística i barcelonista “El VAR de la Penya” (19:30h) i a les 21h, “L’hora del conte”, un programa on es llegeixen contes per infants i adults. Els dimarts, Rosa Mari Ramírez produeix un estiu més “Faristols i batutes” (19:30h) i més tard, a les 21h, “Això va en sèrie”, un programa pels cinèfils i amants de les sèries televisives.


Els dimecres de juliol, a les 20h, esports i natura s’uneixen a “Via verda” i a les 21h, es manté el programa de la casa “Come Together”, amb Agustí Palomares i Amadeu Boixet. Dijous, l’OPE Manlleu emetrà “A Manlleu fem Xarxa” (19:30h) i seguidament, a les 20h, el tercer dijous de mes, “Bestioles” i el quart dijous, “L’Hora del Ter”. Els divendres a les 20h, Marc Lladó i Roger Fontserè faran mitja hora d’actualitat esportiva al “107 Esports” i l’últim divendres de mes, “8 mm”, amb els companys de L’Escriba.


El cap de setmana és el torn del programa de divulgació cultural “Festa Fes-ta” (dissabte, 9h) i el “Nostra Dansa” (diumenge, 10h). Els dissabtes a la nit, a més, música electrònica amb “La Traca” (22h). A més, de dilluns a divendres, a les 19h, “Manlleu al dia”, tota l’actualitat de la ciutat al 107FM o a radiomanlleu.cat.


Programació especial per Festa Major


Com és habitual, Ràdio Manlleu realitzarà un programa especial la setmana de Festa Major (12-16 d’agost) amb entrevistes als protagonistes. A més, enguany, davant la reducció d’aforament a diversos actes festius, s’apostarà per retransmetre esdeveniments en directe, com per exemple, el concert de l’Orquestra Meravella, que es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Societat