25 d'abril de 2024

Sarunas Jasikevicius, nou entrenador del Barça de bàsquet, es va casar fa 14 anys... a Manlleu

La seva amistat amb l'empresari i escriptor manlleuenc Jaume Marès el va portar a contraure matrimoni a la ciutat

Raimon Roma 2 de juliol de 2020 a les 12:35
Saras i la seva exesposa, a Manlleu, el dia que es van casar

El Barça de bàsquet ha anunciat aquest dijous al matí la contractació com a entrenador del lituà Sarunas Jasikevicius. El nou tècnic dels blaugrana, exjugador del club barcelonista, el Panathinaikos o de diversos clubs de l’NBA, es va casar, ara farà 14 anys, a Manlleu.


El 6 de juliol del 2006, Sarunas Jasikevicius i la model israeliana Linor Abargil, Miss Món el 1998, van casar-se al jutjat de pau de Manlleu. El matrimoni no va durar més de dos anys, ja que l’any 2008 es van divorciar, però el matrimoni el van oficialitzar a la localitat manlleuenca degut a l’amistat que mantenia l’exjugador amb l’empresari i escriptor manlleuenc Jaume Marès. Aleshores, Saras Jasikevicius va haver de complir tràmits imprescindibles per casar-se, com el fet d’empadronar-se a Manlleu.


La presència de Jasikevicius al municipi va passar desapercebuda en un principi, però la veu va córrer per tot el municipi i cada vegada que el jugador arribava a la ciutat provocava un bany de masses. Ara, el lituà torna a Catalunya per entrenar el Barça, després d’estar sis anys al Zalgiris Kaunas. Qui sap, si ben aviat, tornarà a visitar Manlleu com ho va fer ara fa 14 anys.

Etiquetes:
Esports