24 d'abril de 2024

El manlleuenc Martí Riera jugarà al juvenil del RCD Espanyol

El migcampista va jugar la temporada passada a la Damm i Oriol Pujadas, també de Manlleu, jugarà al filial del Huesca

Raimon Roma 2 de juliol de 2020 a les 17:16
Martí Riera, amb la samarreta de l'Espanyol

De Manlleu i amb inicis futbolístics a la base de l’AEC Manlleu, Martí Riera ha signat aquesta setmana el seu nou contracte que el vincula amb el juvenil de Divisió d’Honor del RCD Espanyol la pròxima temporada.


Un pas més i molt important pel migcampista manlleuenc, que als seus 18 anys afronta l’última temporada al futbol base. El contracte que ha firmat és per dues temporades, ampliables a dues més d’opcionals. Indiscutible la temporada passada a la Damm, Riera va jugar set temporades al FC Barcelona, fins al curs 2017-2018. Abans, va fer els seus primers passos com a futbolista a l’AEC Manlleu.


El curs passat, amb el conjunt cerveser, Martí Riera va ser un dels jugadors més utilitzats per l’entrenador, l’exfutbolista ‘perico’ Luís García, i va col·laborar directament perquè l’equip finalitzés la competició a la setena posició.


Oriol Pujadas deixa l’Olot i fitxa pel filial de la SD Huesca


El migcampista de 22 anys Oriol Pujadas, fins al curs passat jugador de l’Olot, de Segona Divisió B, jugarà la temporada 2020-2021 al filial del Huesca, que acaba d’assolir l’ascens a la Tercera Divisió aragonesa.


Pujadas va estar cedit al Figueres, de Tercera Divisió, el curs passat, on va jugar 10 partits des de la seva arribada a mitja temporada. Ara, el manlleuenc començarà una nova aventura a Osca després de la seva experiència per terres gironines.

Etiquetes:
Esports