23 d'abril de 2024

Una escultura per recordar les víctimes de la covid-19 a Manlleu

Es farà un concurs entre artistes de la ciutat i es col·locarà a la plaça de les Dones del Ter

elter.net 3 de juliol de 2020 a les 12:23
L'obra es col·locarà a la plaça de davant el Museu del Ter | elter.net

Fa unes setmanes van començar un seguit de sessions amb familiars de víctimes de la covid-19 de Manlleu que tenen l’objectiu de treballar i dissenyar, conjuntament, un espai de record pels desapareguts a causa de la pandèmia.


En aquestes sessions participatives es va decidir realitzar una escultura, una obra arquitectònica, i col·locar-la de manera permanent a la plaça de les Dones del Ter, davant del Museu del Ter. L’artista encarregat de realitzar aquest treball sortirà d’un concurs, però el guanyador o guanyadora serà de Manlleu. Al mateix temps, es farà un acte per inaugurar aquesta obra artística dedicada a les víctimes de la covid-19 a la ciutat.


La idea ha sorgit d’unes trobades on, en aquesta situació tan excepcional en la que moltes persones han perdut un ésser estimat i en moltes ocasions no l’han pogut acompanyar ni tan sols acomiadar, s’ha ofert aquest espai de trobada on compartir i crear, mitjançant un procés participatiu amb aquestes famílies, un homenatge o espai recordatori pels difunts.

Etiquetes:
Societat