24 d'abril de 2024

Les entitats de Manlleu reben formació sobre les «Eines de gestió en línia i treball en xarxa»

L'objectiu és que puguin millorar la comunicació entre elles i amb la ciutadania

elter.net 3 de juliol de 2020 a les 17:41
Al curs hi participen una quinzena d'entitats | elter.net

El passat dilluns, 29 de juny, va començar la formació que cada any organitza el Servei de Participació Ciutadana per a les entitats de Manlleu. Aquest any s’ha triat fer la formació sobre les "Eines de gestió en línia i treball en xarxa”.


El principal objectiu del curs és que les entitats puguin millorar la comunicació entre elles i amb la ciutadania. El primer dia es va tractar el Google Drive, que permet treballar conjuntament un grup de persones al mateix temps en un mateix document; el Padlet, com a pissarra digital, on tothom hi pot afegir la seva opinió i idees; el Doodle, per planificar virtualment les reunions i, finalment, el Forms, que permet dissenyar enquestes.


El pròxim dilluns es farà la segona i última sessió, tractant d’altres temes pràctics que les entitats podran utilitzar per comunicar-se entre les persones del mateix grup i amb les altres entitats. Aquest dia aprendran a utilitzar eines informàtiques per millorar la seva imatge o per fer infografies, entre d’altres. Aquesta formació estava programada per fer-la el mes de març, però la covid-19 va fer que s’ajornés i, finalment, s’ha hagut de fer en línia. En total hi estan participant 15 entitats de Manlleu.

Etiquetes:
Societat