23 d'abril de 2024

Els regidors infantils donen consells davant les actituds incíviques

La campanya «actua per Manlleu» neix d'un treball de camp per part dels joves manlleuencs

elter.net 7 de juliol de 2020 a les 09:12
Els regidors infantils, el dia de la cloenda del curs | elter.net

El passat mes de juny va finalitzar un nou curs dels regidors i de les regidores infantils de Manlleu, que va concloure amb l’exposició dels temes tractats i de les avaluacions i propostes realitzades durant aquests darrers mesos amb una sessió a la sala de plens de l’Ajuntament.


Els joves de 6è de primària que formaven part del consistori infantil van presentar propostes de millora a l’Ajuntament que es van estudiar amb la resta dels companys de classe i, a més, van iniciar la campanya “Actua per Manlleu, és casa teva”, la qual, entre d’altres, han repartit fulletons informatius per les bústies dels domicilis. L’objectiu, donar consells d’actuació davant actituds incíviques que han detectat arran d’un treball de camp pels barris que han realitzat.


Entre aquests consells s’explica que s’ha de portar una ampolla d’aigua per netejar l’orina i una bossa per recollir excrements de gos. També, que el mobiliari urbà no s’ha de llençar a l’espai públic i que, per norma general, les zones públiques s’han de cuidar, llençant la brossa a les escombraries i cuidant tots els espais. A més, expliquen com s’ha de fer el reciclatge i com utilitzar els contenidors.


En aquest enllaç podeu recuperar l'última sessió del curs dels regidores i les regidores infantils de Manlleu.

Etiquetes:
Política Municipal