26 d'abril de 2024

Programació de la setmana de «Viu Manlleu!»

Les activitats al municipi encaren la segona setmana amb música i espectacles

elter.net 7 de juliol de 2020 a les 17:24
Els jardins de Can Mataró, un espai perfecte per un vermut artístic | elter.net

La programació d’estiu de Manlleu, que s’allargarà dos mesos, va començar la setmana passada amb el cap de setmana com a punt àlgid d’actuacions. De cara els pròxims dies s’han convocat nous esdeveniments.


Dimecres, 8 de juliol


Tots els dimecres d’aquest mes, als jardins de Can Puget, el protagonisme és pel Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu. Aquesta setmana, en la segona projecció, es podrà veure la pel·lícula “Los miserables”, que explica la història de l’Stéphane, que acaba d'unir-se a la Brigada de Lluita contra la Delinqüència de Montfermeil, un suburbi a l'est de París.  Allà coneix els seus nous companys, Chris i Gwada, dos agents experimentats en les enormes tensions que hi ha entre els diferents grups organitzats que operen pel control de barri.


El preu de l’entrada per veure la pel·lícula, que començarà a les 22h, és de 3 euros. Si es vol gaudir del film i també d’un sopar, el preu és de 9 euros.


Divendres, 10 de juliol


“Viu la cultura popular!”, aquest pròxim divendres, 10 de juliol. A la plaça Fra Bernadí, a les 21:30h i a la fresca, actuarà la cobla Lluïsos. La setmana passada un centenar d’espectadors van gaudir de la cobla Jovenívola de Sabadell en el primer dels concerts organitzats per l’Agrupació Sardanista Manlleuenca.


Dissabte, 11 de juliol


A causa de la covid-19 aquest any s’ha suspès el Manlleu Film Festival però, no obstant això, des de l’organització han enfocat el certament d’aquest 2020 d’una altra manera. S’ha presentat una convocatòria extraordinària a curtmetratges afectats per la crisi del coronavirus per ajudar, els guanyadors, amb una aportació econòmica. Aquest dissabte, a les 21:30h, a la plaça de les Dones del Ter, es farà pública aquesta convocatòria i es projectarà la pel·lícula “O que arde”, d’Óliver Laxe.


Una mica més tard, a les 22h, començarà a la plaça Fra Bernadí el concert de Gemma Humet, una cantant egarenca de pop que oferirà cançons d’autor a tots i totes les assistents.


Diumenge, 12 de juliol


Per aquest pròxim diumenge, l’activitat programada es reparteix en tres espais diferents. Als jardins de Can Mataró, a les 12h, cançons d’autor i poesia a càrrec d’Ian Sala i Enric Casasses. A la mateixa hora, a l’Embarcador del Ter, flamenc, amb Isabel Vinardell i Isabel Laudenbach.


A la tarda d’aquest diumenge, per finalitzar els actes del cap de setmana, al Prat del Rocòdrom, al costat del camp de futbol, “Highlight Sound System”, concert de reggae per a tots els públics. Començarà a les 19h.


 

Etiquetes:
Cultura