26 d'abril de 2024

Sessions participatives per al disseny del futur Centre d'Innovació de Manlleu

L'objectiu és donar resposta a les necessitats dels públics objectius potencials del centre

elter.net 9 de juliol de 2020 a les 09:32
La presentació del projecte es va fer el passat 25 de juny | elter.net

El passat 25 de juny es va presentar a l’Ajuntament de Manlleu el projecte del Centre d’Innovació de Manlleu. A la presentació es va comentar que durant el mes de juliol es desenvoluparien un conjunt de sessions participatives per tal de co-dissenyar el Centre amb els agents que formen part de l’ecosistema d’innovació del territori.


Aquest és un projecte que es treballa conjuntament amb CEFORTEM, La Salle Manlleu i La Salle Technova i que vol dotar la ciutat de Manlleu d'un Centre d'innovació. Es realitzaran 3 sessions participatives virtuals i una de presencial i es convida als agents econòmics i socials interessats en el projecte a participar-hi. L’objectiu d’aquestes sessions de treball és clar, donar resposta a les necessitats dels públics objectius potencials del centre, amb solucions proporcionades pels agents del territori.


Les dates i horaris d’aquestes sessions, que tindran una durada d’una hora i mitja i que seran virtuals, exceptuant la sessió final, seran el 14, 16 i 20 de juliol a les 16h i el 22 de juliol en format presencial. La metodologia de treball emprada serà la del Metamodel de Centres d’Innovació metodologia desenvolupada per la creació de centres d’innovació per La Salle Technova Barcelona en col·laboració amb la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT). L’objectiu és la creació d’un model de models que agrupa totes les possibles funcions dels ecosistemes innovadors. La metodologia permetrà conèixer i identificar les necessitats i les demandes de les persones usuàries del centre i, posteriorment, proposar les solucions.

Etiquetes:
Societat