25 d'abril de 2024

Els jardins de Can Puget acolliran «La Biblioteca a la fresca»

Xavier Bosch, Juan Antonio Oliva i Stefanie Kremser vindran a Manlleu per presentar els seus llibres

elter.net 11 de juliol de 2020 a les 16:59
En totes les activitats hi haurà la presència de la Llibreria Contijoch | elter.net

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA recupera tres activitats literàries, que a causa de la Covid-19 es van haver d’ajornar. Els propers dijous 16, 23 i 30 de juliol els jardins de Can Puget acolliran les presentacions de tres autors de renom: Xavier Bosch, Juan Antonio Oliva i Stefanie Kremser.


Xavier Bosch serà l’encarregat d’encetar aquest cicle literari, amb un club de lectura que tindrà lloc el 16 de juliol a les 19:30 h. El periodista parlarà del seu últim llibre “Paraules que tu entendràs” (Ed.Columna) i comptarà amb la conducció d’Anna Piella. Es tracta d’una activitat que s’emmarca dins del programa “Lletres en viu” de la Generalitat de Catalunya.


El 23 de juliol, coincidint amb el Sant Jordi d’enguany, serà el torn de l’escriptor Juan Antonio Oliva, que presentarà el seu “Neopiel” (Ed. Cazador de rates). En aquesta ocasió l’activitat començarà a les 20 h i anirà a càrrec del corrector lingüístic i col·laborador de la revista Vaulderie, David Alarcón.


Per últim, el 30 de juliol a les 20 h, l’escriptora i guionista Stefanie Kremser presentarà la seva obra titulada “Si aquest carrer fos meu” (Eds. de 1984). En aquest cas l’acte el conduirà Mita Casacuberta, doctora en filologia catalana i professora de literatura contemporània a la Universitat de Girona.  


Totes aquestes propostes es realitzaran als Jardins de Can Puget i s’emmarquen dins de la iniciativa “La Biblioteca a la fresca”. L’objectiu d’aquestes trobades és donar continuïtat a les activitats de divulgació literària programades per la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA.


Tots aquells que hi vulguin participar hauran de portar mascareta i a l’entrada s’hauran de netejar amb gel hidroalcohòlic. No cal fer inscripció prèvia, però es recomana accedir a l’espai uns minuts abans de l’inici dels actes programats.


En totes les activitats hi haurà la presència de la Llibreria Contijoch, per si algú vol aprofitar per comprar el llibre i fer-lo signar per l’autor o autora.     

Etiquetes:
Cultura