24 d'abril de 2024

Valoració del projecte «No Limit Bikes» a Manlleu

El servei de passejades amb tricicle podia portar els clients a comprar a comerços del MAB o al mercat

elter.net 13 de juliol de 2020 a les 10:49
El servei es va realitzar el mes de juny | elter.net

La cooperativa ‘Aurora Coop’ ha presentat un resum del període de posada en marxa del projecte ‘No Limit Bikes’. Aquest té com epicentre de l’acció i destinataris els comerços i els seus clients que formin part de Manlleu Associació de Botiguers (MAB) i el Mercat Municipal de Manlleu, així com els usuaris de la Residència Llar Osonament.


El servei de passejades amb tricicle s’ha desenvolupat per Manlleu durant diferents dies del mes de juny en horari de prestació de 9 a 14h. S’han realitzat un total de 30 hores de servei de passejades amb 49 persones vinculades als 3 serveis locals esmentats de la ciutat. La valoració d’aquest projecte nou és molt positiva, tant per la permeabilitat urbana, ja que pot circular per diferents tipus de vies, com pel tricicle especialment adaptat que disposa de motor elèctric i  incorpora una cistella a la part davantera per a  transportar mercaderies, una plataforma reposapeus i coixins que donen confortabilitat.


D’aquesta manera els usuaris i clients dels comerços han pogut gaudir tant de passejades pel Passeig del Ter,  com el retorn a les cases particulars amb la compra realitzada. Tant el MAB com el Mercat Municipal de Manlleu aglutinen un conjunt d’establiments comercials de sectors diversos que creuen en la unió i en la cooperació per poder dur a terme diferents accions de dinamització comercial.


Això ho fa possible conjuntament amb l’Ajuntament les proves de projectes com aquest que té en consideració la mobilitat sostenible i l’economia social i solidària.

Etiquetes:
Societat