25 d'abril de 2024

Programació del «Viu Manlleu!» d'aquesta setmana

Aquestes són les activitats de la tercera setmana de juliol a Manlleu

elter.net 14 de juliol de 2020 a les 12:47
La cantant Gemma Humet va actuar dissabte passat a la plaça | elter.net

Una setmana més, Manlleu organitza un seguit d’actes oberts a tota la ciutadania per gaudir de l’estiu a la ciutat. A continuació repassem quina és l’agenda del “Viu Manlleu!” per aquesta tercera setmana de juliol.


Dimecres, 15 de juliol


La pel·lícula “Train to Busan”, del coreà Yeon Sang-ho és el film que es projectarà aquest dimecres a la tercera sessió del Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu. La sinopsi de la pel·lícula explica que un virus letal s'expandeix per Corea del Sud, provocant violents altercats.  Els passatgers d'un tren KTX que viatja de Seül a Busan hauran de lluitar per la seva supervivència. Un film trepidant que barreja humor, terror, acció, drama i crítica política.


El preu de l’entrada pel cinema és de 3 euros, 9 euros si també es vol sopar. La projecció es farà als jardins de Can Puget i començarà a les 22h.


Dijous. 16 de juliol


Aquest pròxim dijous comencen les activitats “Viu la biblioteca a la fresca”. L’equipament cultural municipal organitza tres presentacions de llibres a càrrec de tres autors diferents. El primer serà Xavier Bosch, aquest pròxim 16 de juliol (19:30h), que presentarà “Paraules que tu entendràs” als Jardins de Can Puget.


Serà un club de lectura amb l’escriptor i periodista, a la fresca, amb entrada lliure per a tothom i amb l’oportunitat que Bosch signi exemplars de la seva publicació.


Divendres, 17 de juliol


La cobla ‘La Principal del Llobregat’ és la convidada per l’Agrupació Sardanista Manlleuenca al concert d’aquest pròxim divendres, 17 de juliol, a les 22h a la plaça Fra Bernadí. Un centenar de persones van assistir als dos darrers concerts, de la cobla Lluïsos i de la cobla Jovenívola de Sabadell, sempre mantenint les distàncies de seguretat i d’higiene marcades per l’organització.


El mateix dissabte, al passeig del Ter, a prop del pont de Can Molas, estarà disponible per a tota la ciutadania un piano en el marc del “Manlleu porta cua”. Tothom qui ho desitgi podrà tocar-lo entre les 18 i les 22h.


També dissabte, “Viu el comerç!”, de 20 a 23h, amb paradetes, tallers i gastronomia a la plaça Fra bernadí. Organitza el Manlleu Associació de Botiguers.


Dissabte, 18 de juliol


Dissabte, a partir de les 18h, la colla gegantera i grallera de Manlleu oficialitzaran el “desconfinament” dels gegants, amb cercavila, espectacles i més sorpreses. A les 22h, concert-espectacle a la plaça Fra Bernadí a càrrec de la Xaranga Damm-er.


Diumenge, 19 de juliol


Per tancar la setmana, el pròxim diumenge, vermuts artístics a càrrec d’Arcattia amb l’espectacle de violins ‘Bona nit Gulliver’. Aquest començarà a les 12h i es farà als Jardins de Can Mataró. D’altra banda, a la mateixa hora, a l’Embarcador del Ter, combo de l’Escola de Música Municipal de Manlleu i Roger Usart, amb un repertori de cançó americana i cançó d’autor.


Finalment, diumenge a la tarda, al Prat del Rocòdrom (al costat del camp de futbol), la companyia ‘La Simultània’ farà l’espectacle de circ ‘Tres trastos’, una activitat per gaudir amb tota la família (19h).

Etiquetes:
Cultura