26 d'abril de 2024

La Taula d'Indústria de Manlleu es reuneix per l'inici de les obres del Pla de Modernització de Polígons

L'empresa adjudicada per fer la redacció del projecte va explicar les actuacions que s'iniciaran al setembre

elter.net 14 de juliol de 2020 a les 17:03
La sessió es va realitzar la setmana passada | elter.net

El passat 9 de juliol, una vintena de persones, entre les quals polítics, personal tècnic de l’Ajuntament i personal d’empreses, van reunir-se en una nova sessió de la Taula d’Indústria de Manlleu, amb l’inici de les obres del Pla de Modernització de Polígons com a principal tema de debat.


La sessió va comptar amb una xerrada informativa a càrrec de Josep Colomer, de ‘Colomer-Rifà’, empresa adjudicada per fer la redacció del projecte d’urbanització, sobre les actuacions que es faran als polígons de La Coromina, Font de Tarrés i El Verdaguer. Les actuacions es faran en dues fases. En la primera, que s’iniciarà al setembre, s’actuarà per millorar les xarxes de l’aigua potable, es farà la canalització del torrent del Perer, la canalització de la fibra òptica i el canvi de l’enllumenat públic.


Mentre durin les obres s’ha contractat a l’empresa ‘Badabadoc Comunicació’ per tal d’oferir informació a les empreses, veïns i visitants amb l’antelació necessària de les afectacions i incidències que puguin sorgir, tant a l’inici com a la finalització d’aquestes. Ramon Colomer va explicar el nou sector de la Coromina nord, anomenat Pla del Mas, que consta de 66.000 metres quadrats de sòl industrial.


Aquesta intervenció va donar pas al Regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, que va explicar els diversos projectes de reactivació econòmica que l’Ajuntament està duent a terme, informant també de la nova edició del FES Manlleu que es durà a terme a la tardor i que tindrà per objectiu actualitzar el Pla d’Acció de Desenvolupament Econòmic de Manlleu i àmbit Territorial davant la nova situació que estem vivint. Per altra banda, el regidor d’indústria, David Bosch, va explicar la situació socioeconòmica actual de Manlleu, així com els objectius polítics i les palanques de canvi que contribuiran a fer-los possibles.

Etiquetes:
Societat