26 d'abril de 2024

El desconfinament provoca un augment d'actuacions de la Policia Local de Manlleu

Durant el mes de juny van realitzar set detencions per robatoris, baralles o desobediència a l'autoritat

elter.net 16 de juliol de 2020 a les 12:59
Durant el mes de juny es van realitzar set detencions | elter.net

Durant els mesos d’estat d’alarma i sobretot les setmanes de confinament més dur, la delinqüència a Manlleu i arreu va caure en picat. Amb la desescalada, i ara que la ciutadania torna a sortir de casa, la Policia Local ha notat també un retorn progressiu al volum de serveis i requeriments habituals a Manlleu.


El passat mes de juny es van realitzar set detencions, totes elles realitzades gràcies a la col·laboració de ciutadania alertant de les diferents situacions. Dues de les detencions es van produir per baralles. El 13 de juny es va alertar d’un altercat entre tres persones al carrer Enric Delaris. Dues persones van ser traslladades a les dependències judicials, on van oferir resistència a l’autoritat i van atemptar contra els agents. El mateix dia, al Passeig de Sant Joan, una discussió entre el propietari d’una terrassa i una persona, en estat ebri, va provocar uns danys de 1.500 euros a l’establiment. La persona responsable va intentar atemptar contra els agents de seguretat i va ser detingut.


El dia 10 de juny es van detenir dues persones per robatori amb força a l’interior d’un immoble del carrer del Serpent i el 21 de juny, al carrer Horta d’en Font, es van arrestar dos individus per un intent d’ocupació d’habitatge i, a més, després van atemptar violentament contra les autoritats.


Amb el que portem de mes de juliol s’ha procedit també a fer la detenció de tres persones més per robatori amb força a quatre trasters de Manlleu. Els fets van passar el passat 11 de juliol a l’avinguda Puigmal. Els presumptes lladres van robar, entre d’altres, dues bicicletes i els autors van ser vistos anant cap a Torelló. Finalment es van recuperar les bicicletes i es detenen tres persones per robatori amb força.

Etiquetes:
Societat