26 d'abril de 2024

El CP Manlleu disputarà la primera jornada de l'OK Lliga el 26 de setembre

El masculí, per la seva banda, iniciarà la competició la segona setmana d'octubre

elter.net 20 de juliol de 2020 a les 16:18
L'OK Lliga femenina començarà a finals d'octubre | CP Manlleu

La Federació Espanyola de Patinatge ha fet públic el pla de competició per la temporada 2020-2021. El femení del CP Manlleu defensarà el títol de l’OK Lliga aconseguit el curs passat i el masculí intentarà de nou l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei estatal.


L’OK Lliga femenina començarà el 26 de setembre  i finalitzarà el 24 d’abril de 2021. El CP Manlleu buscarà revalidar el títol aconseguit fa uns mesos als despatxos a causa de l’aturada definitiva de la competició per culpa de la covid-19. La novetat més important del pròxim curs serà en el format de la lliga. Aquesta es dividirà en dos grups de vuit equips. Un cop acabat aquest primer tram de competició, es realitzarà un play-off pel títol entre els millors classificats dels dos grups (de l’1 al 23 de maig del 2021). Amb aquesta decisió, el CP Manlleu evitarà fer un nombre important de desplaçaments fora de Catalunya en temporada regular.


Pel que fa al CP Manlleu masculí, que competirà a OK Lliga Plata, la temporada oficial la començarà el 10 d’octubre i l’acabarà el 8 de maig. En aquest cas no canvia el format de competició i pujarà a OK Lliga el primer classificat de cada un dels dos grups. Els segons classificats disputaran una promoció d’ascens.

Etiquetes:
Esports