25 d'abril de 2024

El crític i periodista cinematogràfic Àlex Gorina presentarà la sessió de Cinema a la Fresca

La pel·lícula que es projectarà aquest dimecres és «Thelma», de Joachim Trier

elter.net 21 de juliol de 2020 a les 12:44
Àlex Gorina (esquerra), l'any 2015, al Festival de Cinema a la Fresca | elter.net

Aquest dimecres, 22 de juliol, tindrà lloc la quarta sessió del Festival Cinema a la Fresca de Manlleu 2020, amb la projecció de la pel·lícula Thelma. L’acte comptarà amb la presència del crític i periodista cinematogràfic Àlex Gorina.


Gorina, de La Finestra indiscreta, serà l'encarregat de presentar la sessió d'aquest dimecres. A partir de les 20h s'obriran les portes als Jardins de Can Puget i es serviran els sopars temàtics elaborats per Sambucus i amb servei de bar de Pilster. A les 22 h es projectarà el film Thelma, de Joachim Trier. Àlex Gorina és coneixedor del Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu i ja va participar-hi en anteriors edicions. El col·lectiu de joves impulsors de la mostra han volgut comptar de nou amb la seva presència com un element més de celebració d'aquesta desena edició.


Sinopsi de la pel·lícula Thelma


Thelma no és una noia normal.  Desesperada, li pregunta insistentment a Déu per què l'ha fet així.  Els seus pares tampoc són de gran ajuda, sinó dues persones misterioses que es mostren tranquil·les davant els poders que mostra la seva filla, que, cada vegada que sent alguna cosa, causa desastres. Quan Thelma iniciï una relació amb una companya, les emocions pròpies de l'amor faran estralls.

Etiquetes:
Cultura