26 d'abril de 2024

La piscina d'estiu ofereix un abonament de deu entrades als usuaris

El descompte és del 20% respecte del preu de la compra de l'accés diari al recinte

elter.net 23 de juliol de 2020 a les 10:14
Ja es poden tramitar els nous abonaments de la piscina | elter.net

Al ple del mes de juliol celebrat el passat dimarts es va aprovar una modificació de l’ordenança fiscal que regula el preu de les entrades a la piscina d’estiu de Manlleu. Es va arribar a l’acord d’oferir un abonament de deu entrades per als usuaris del recinte.


Enguany, per la situació generada per la covid-19, l’equipament municipal no ofereix la possibilitat de fer l’abonament d’estiu a la ciutadania, davant la incertesa de la pandèmia i per complir amb les mesures d’aforament i de seguretat. Fins aquesta setmana només es podia entrar a la piscina comprant un tiquet diari, però ja es pot adquirir un abonament de fins a deu entrades amb un descompte d’un 20% respecte del preu d’aquestes deu entrades comprades de manera individual.


Per tramitar aquest paquet, cal fer-ho abonant l’import complet segons l’edat de l’usuari a la taquilla de la instal·lació, portant una foto de carnet i registrant les dades personals per poder entrar a la piscina amb una identificació individual. Les deu entrades seran personals i intransferibles i es podran gaudir fins al 6 de setembre, data de tancament de la piscina d’estiu de Manlleu.

Etiquetes:
Esports