25 d'abril de 2024

Les obres dels lavabos de l'Embarcador i de la pista d'atletisme es faran al darrer trimestre de l'any

A mitjans d'agost es podria tenir un projecte inicial per confinar l'escorxador i eliminar el problema de les pudors

Raimon Roma 23 de juliol de 2020 a les 12:38
La pista d'atletisme de Manlleu serà remodelada a l'últim trimestre d'aquest any | elter.net

Des de la regidoria d’urbanisme de l’Ajuntament de Manlleu, fan la previsió que a finals d’any puguin començar les obres de remodelació dels lavabos de l’Embarcador del Ter i també de la pista d’atletisme.


Pel que fa a l’equipament cultural del Passeig del Ter, les obres no comencen abans a causa de l’activitat diària que es realitza fins al pròxim mes de setembre, quan podria començar la remodelació. En aquest darrer trimestre del 2020 també està previst que comencin les obres a la pista d’atletisme. Es farà un recorregut de 300 metres adequat a la pràctica esportiva, amb la corresponent senyalització i adequació de l’espai. El projecte s’està acabant de consensuar amb el Club Olímpic Manlleu i es farà a la tardor.


El DARP i els propietaris de l’escorxador presenten un projecte per “confinar” l’espai


El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya i els propietaris de l’escorxador de Manlleu van presentar un projecte de “confinament” de l’espai a l’Ajuntament. Els tècnics van detectar algun error, però el regidor Enric Vilaregut afirmava que “pot tirar endavant”. La proposta implica tapar l’edifici actual amb “un altre edifici” i eliminar el problema de les pudors.


En les pròximes setmanes es procedirà a corregir aquests errors del projecte, traslladats al DARP i als propietaris de l’escorxador, i a mitjans d’agost des del consistori compten a tenir un “avantprojecte” per explicar-lo a la resta de grups polítics i a la ciutadania.


S’instal·la un elevador per a minusvàlids al teatre de l’escola Puig-Agut


Una de les actuacions que s’han realitzat els últims dies és la instal·lació d’una plataforma per a minusvàlids a l’escola Puig-Agut. Aquesta permet als usuaris pujar  a l’escenari del teatre, situat a la part alta de l’edifici, on s’accedeix amb ascensor, eliminant així una barrera arquitectònica.


La cuina del Pompeu Fabra, en principi, per l’inici de curs


El regidor d’urbanisme Enric Vilaregut assegurava a elter.net i Ràdio Manlleu que, si no hi ha un problema amb el subministrament de material, la intenció és que la nova cuina de l’escola Pompeu Fabra estigui llesta per l’inici de curs, al mes de setembre.

Etiquetes:
Societat