27 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu debutarà a Primera Catalana a casa contra el Palamós

A la segona jornada, derbi; els de Manel Sala visitaran el camp del Vic

Raimon Roma 24 de juliol de 2020 a les 17:27
Manlleu i Palamós es veuran les cares a la primera jornada de lliga | Eloy Garcia

La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer aquest divendres el calendari de la primera de les dues fases del grup A de Primera Catalana. El primer equip de l’AEC Manlleu debutarà a casa, el dia 4 d’octubre, contra el Palamós.


La principal novetat de la temporada 2020-2021 és que la Primera Catalana s’ha dividit en dos subgrups. Els primers quatre classificats disputaran una segona fase de competició per pujar a Tercera, i del cinquè al desè classificat jugaran per no baixar. El primer equip de l’AEC Manlleu ja coneix el seu primer rival, que serà el Palamós. El degà està cridat a ser un dels rivals més potents pels manlleuencs en aquesta lliga i serà el primer partit oficial que disputaran la pròxima temporada. A la segona jornada els de Manel Sala jugaran el primer derbi del curs contra el Vic a domicili. A la tercera jornada, els quadribarrats rebran La Jonquera.


L’últim partit de la primera fase de la lliga, el primer equip manlleuenc el jugarà a casa contra el Lloret. Tona i Vic Riuprimer són els altres dos equips osonencs amb els quals l’AEC Manlleu es veuran les cares en una fase que acabarà el 14 de febrer del 2021.

Etiquetes:
Esports