26 d'abril de 2024

Programació de la setmana del «Viu Manlleu!»

La setmana culminarà amb una activitat que ensenyarà al públic a cantar el tema "Applejack" de la banda The Triangles

Albert Vilella 28 de juliol de 2020 a les 11:37
Espectacle a càrrec de l'Escola de Dansa Maria Cinta dins del "Viu Manlleu!" | Constanci Navarro

La programació “Viu Manlleu!” arriba al seu equador amb una setmana plena d’activitats que començaran aquest dimecres. El cinema, els espectacles i els llibres tornaran a omplir tots els racons de Manlleu. A continuació repassem tots els esdeveniments.


Dimecres, 29 de juliol


Els Jardins de Can Puget tornaran a acollir la proposta cinematogràfica del Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu. A les 20 h s’obriran les portes per celebrar un sopar temàtic a càrrec del Sambucus i a les 22 h començarà la projecció del film “The Florida Project” del director Sean Baker. Es tracta d’una pel·lícula dramàtica que retrata la cara més amarga de la societat estatunidenca, la crisi econòmica i moral de tot un país, a través dels ulls d’uns infants.


L’entrada per participar del sopar i veure el film posterior tindrà un cost de 9 euros, però si només es vol assistir a la projecció, el preu per entrada és de 3 euros i de 2 euros per a tots aquells que presentin el Carnet Jove.    


Dijous, 30 de juliol


La Biblioteca Municipal de Manlleu segueix fent créixer la seva llista de grans propostes literàries a través del seu “Viu la Biblioteca a la fresca!”. En aquesta ocasió es presentarà el llibre “Si aquest carrer fos meu” d’Stephanie Kremser, publicat per Edicions de 1984. El relat repassa les vint-i-dues adreces on l’autora ha viscut fins avui.


L’acte anirà a càrrec de la doctora en filologia catalana (UAB) i professora de literatura contemporània (UdG), Mita Casacuberta. L’acte tindrà lloc als Jardins de Can Puget a les 20 h. La presentació està oberta a tota la ciutadania, però té aforament limitat.


Divendres, 31 de juliol


La setmana passada l’Escola de Dansa Maria Cinta ja va oferir una demostració de l’habilitat dels seus alumnes, aquest proper divendres a les 19:30 h ho tornarà a fer. Música, colors, però sobretot, dansa pujaran a l’escenari situat a la Plaça Fra Bernadí.


Però les propostes no acabaran aquí, seguidament la Cobla Bisbal Jove agafarà el relleu dels ballarins i ballarines, per oferir un concert a l’aire lliure. L’acte és totalment gratuït i obert a tota la població.


Dissabte, 1 d’agost  


El mes d’agost no podria començar d’una millor manera. Aquest dissabte la cantant manlleuenca Paula Valls oferirà un concert amb temes Pop i cançons d’autor. L’acte, que arrencarà les 22 h a la Plaça Fra Bernadí, s’emmarca dins del cicle de concerts del “Viu la música!”.  


Diumenge, 2 d’agost


La proposta d’aquest diumenge combinarà el vermut de les 12 del migdia a l'Embarcador del Ter, amb un concert de la cantant, pianista i compositora catalana, Lu Rois. A les 7 de la tarda, al prat del rocòdrom de Manlleu, hi tindrà lloc l'espectacle a càrrec del projecte The Sing Sang Sung, una activitat que en una estona ensenyarà al públic assistent com cantar la cançó “Applejack” de la banda The Triangles.

Etiquetes:
Cultura