26 d'abril de 2024

«L'últim teló» des de casa

La proposta és un repàs de la història del teatre a Manlleu

elter.net 2 d'agost de 2020 a les 11:14
Imatge extreta del vídeo penjat a la plataforma digital | elter.net

“L’últim teló” ja es pot veure gratuïtament al canal de Youtube del Museu del Ter. En el marc de l’exposició “Manlleu, ciutat de teatre”, el Museu del Ter i el Teatre Centre van estrenar el mes de març aquest muntatge de petit format.


La proposta, amb text i dramatúrgia d’Emili Jané, posa en escena una selecció aleatòria de textos teatrals, de gèneres, estils i autors diversos, que s’han representat a Manlleu al llarg del darrer segle. “L’últim teló” és un repàs de la història del teatre a Manlleu.


La selecció de textos dramàtics ha anat a càrrec de Judit Caballeria, Neus Colomer i del mateix Emili Jané. La recopilació abraça des de La Passió, de Calderón de la Barca, fins a textos de Pitarra, passant pels Pastorets, amb la interpretació de Pere Riera, Abel Cobos i Irene Gutiérrez i una veu en off molt familiar, la de Lluís Soler.  


La representació va tenir lloc al museu del Ter durant el mes de març, però a partir d’aquesta setmana ja es pot veure gravat a través del canal de Youtube del Museu del Ter.   


 

Etiquetes:
Cultura