25 d'abril de 2024

La «Petita Mort» de David Plana serà l'obra de la Festa Major

Les entrades anticipades es podran comprar a partir de demà al Museu del Ter

elter.net 3 d'agost de 2020 a les 15:43
Imatge de l'espectacle teatral "Petita Mort" del Teatre Centre | Xevi Vilaregut

El Teatre Centre acollirà l’obra “Petita Mort” del manlleuenc David Plana, que aquest cop estarà dirigida per Joan Roura. L’argument gira al voltant de dos personatges, interpretats per Laia Monforte i Xavier Boada, que es troben en un dels pitjors moments de la seva vida.


L’espectacle teatral “Petita Mort” s’emmarca dins del programa d’actes de la Festa Major de Manlleu i es representarà del 13 al 15 d’agost a les 21:30 h i el 16 d’agost a les 19 h.


Error i passió. L’obra és una comèdia romàntica que també ofereix algun moment dramàtic. Dos individus aparentment feliços s’enamoren bojament  a partir d’un malentès. Una història d’amor d’alts i baixos constants que sempre té de fons un hospital.  


David Plana va estrenar "Petita Mort" el 1999 a la Sala Beckett de Barcelona, amb la companyia Mala Sang. L’actor, director i dramaturg ha rebut reconeixements tan prestigiosos com el Premi Revelació de la Crítica, el Premi Crítica Serra d’Or de teatre o el Premi Butaca de teatre. La direcció del seu text, ara passa a mans del també manlleuenc, Joan Roura, director del Premi BBVA de Teatre, però també d'obres com "Tornar" i "Equus". 


Les entrades anticipades per la “Petita Mort” del Teatre Centre es podran adquirir a partir de demà al Museu del Ter, trucant al 93 851 51 76.  


   

Etiquetes:
Cultura