26 d'abril de 2024

Joan Tena i Pep Poblet encetaran un cap de setmana del «Viu Manlleu!» ple de concerts

Les actuacions de Matthew McDaid i de la companyia CobosMika portaran folk i dansa

Albert Vilella 4 d'agost de 2020 a les 10:56
Els concerts es repartiran entre la Plaça Fra Bernadí, l'Embarcador del Ter i el Prat del rocòdrom | elter.net

A les portes de la Festa Major, el “Viu Manlleu!” continua amb la seva programació. La Plaça Fra Bernadí, l’Embarcador del Ter i el Prat del rocòdrom acolliran els concerts de Joan Tena i Pep Poblet, de Matthew McDaid i de la companyia CobosMika. L’outlet que havia d’organitzar el MAB Manlleu per aquest divendres, ha quedat anul·lat.


Dissabte, 8 d’agost


Joan Tena i Pep Poblet encetaran el cap de setmana musical a la Plaça Fra Bernadí. El duet presentarà a Manlleu una actuació que reinterpretarà grans temes catalans dels últims anys. Es tracta d’una primícia, mai abans s’ha portat a terme.  


Tena i Poblet han agafat uns quinze temes de grups com Sopa de Cabra, Oques Grasses o Manel i els han adaptat al seu propi estil, amb guitarra i saxo. El format d’aquest concert s’assimilarà al que tenia el programa matinal de televisió de La Xarxa, “Ben trobats”: música i història. Entre cançó i cançó s’explicaran curiositats, anècdotes i vivències relacionades amb el tema que anirà a continuació.


Pep Poblet explica que està “encantat de tornar” a la seva ciutat, que sempre li ha obert les portes per presentar els seus projectes. El saxofonista manlleuenc també fa valdre la feina realitzada per l’Ajuntament, “Manlleu és dels llocs on més s’ha programat activitats culturals, malgrat la situació de pandèmia”. “Prova d’això”, afegeix, “és el Viu Manlleu!”.


L’artista també afegeix que té pendent un seguit d’actuacions per celebrar els seus 40 anys en el món de la música, que té intenció de realitzar de cara l’any que ve.


De moment, aquest dissabte a les 22 h, Joan Tena i Pep Poblet actuaran a l’escenari situat a la Plaça Fra Bernadí.  


Diumenge, 9 d’agost


Els concerts de Matthew McDaid i la companyia CobosMika tancaran la setmana. A les 12 del migdia, envoltat de l’ambient relaxat del vermut de l’Embarcador del Ter, tindrà lloc l’actuació del músic Matthew McDaid. Acompanyat del so de la seva guitarra, l’artista interpretarà temes del seu últim disc anomenat “Off the Beaten Track”.  


A les 7 de la tarda al Prat del rocòdrom, serà el torn de la companyia CobosMika, que portaran a Manlleu un dels seus espectacles més exitosos, “scRakeja’t 2.0”. L’actuació fusiona la dansa contemporània i les danses urbanes a través d’una “battle”, un combat dansat.  

Etiquetes:
Cultura